Jag älskar nya teknikprylar

Att shoppa teknikprylar är min stora last. Kommer det nåt nytt på teknikfronten så vill jag ha det. I alla fall om det handlar om mobiler, paddor, datorer och liknande. Jag brukar kolla in sajter som säljer teknikprylar allt som oftast för att se om det kommit in något nytt. Min största favorit när det gäller teknikprylar är Teknikproffset. Hos dem hittar man allt möjligt som har med mobiler, datorer och sånt att göra.

Varför Teknikproffset

För det första har det ett väldigt varierat utbud av både teknikprylar och annat som kan vara bra att ha. Dessutom är deras priser väldigt bra. Att kunna köpa allt från smarta klockan till leksakerna och prylar till ditt smarta hem är lockande. Och när det inte kostar skjortan gör det inget om ett och annat felköp slinker med emellanåt.

Dessutom får du dina prylar snabbt. Det är enkelt att beställa och även lätt att returnera om man inte är nöjd. Så jag beställer de flesta teknikprylar från Teknikproffset.

Mitt senaste köp – en smart watch

För ett par månader sedan köpte jag en smart watch. Jag älskar den. Förutom att visa tiden kan jag se hur långt jag gått, min puls, och min sömnkvalitet. Älskar att hålla koll på min kropp och ta fram statistik som visar hur läget förbättrats över tid. Vet inte hur jag klarade mig förr i tiden när jag förde träningsdagbok. Sträcka och tid bokförde jag alltid när jag hade genomfört ett löppass. Men övrig info gick ju inte att få på något enkelt sätt.

Och vad kommer härnäst?

Jag vet redan vad min nästa teknikpryl kommer att bli. Jag har inte bestämt exakt vilket märke det blir, men det blir en ny mer avancerad webbkamera. Jag har hela tiden använt den som finns inbyggd i skärmen, men nu vill jag uppgradera mig. Förmodligen kommer jag fortsätta att jobba en hel del hemifrån även under våren och då är det skönt att ha riktiga grejer under digitala möten.

Kommentarer är stängda.