Proclients Pyramid Affärssystem

Ja men det vet ni att jag pratat om många gånger tidigare. Det är som många vet ett affärssystem som gör det möjligt för er verksamhet att jobba mer interagerat och på ett sätt där det handlar om att vara effektiva och se till att samla information i system som jobbar ihop med varandra. Det som jag däremot idag vill snöa in lite mer på är integrationen av Pyramid affärssystem och Askås.

Det finns nämligen hundratals framgångsrika e-handlare som använder sig av Askås som är en plattform för att kunna nå konsumenter över hela världen. Detta är med andra ord en e-handelsplattform som verkligen gör det möjligt att förverkliga målsättningar om en lyckad e-handel oavsett omfattning, bransch, marknad eller språk. De erbjuder funktioner som är ytterst relevanta, bedriver en stabil drift och har en väldigt kompetent support. Skrolla vidare här eller läs mer om integration mellan Pyramid affärssystem och Askås på Proclients hemsida ().

Askås och Proclient som partners

Det som har hänt är att Proclient har utvecklat en integration mellan Askås och det som är Pyramid Business Studio. Själva lösningen i sig bygger på en web-service-teknik och hanterar allt från information angående en artikel, kund- och kontaktinformation, olika saldon, order och prishantering. Det är artikelinformationen som hämtas från Pyramids e-artiklar och det är alltså där själva artikeladministrationen sker. Samma sak gäller då givetvis när det kommer till kunder som i sin tur administreras av Pyramids kund- och kontaktregister. Det är helt fantastiskt att få vara en del av detta och jag är otroligt stolt över Proclient som verkligen ser framtiden och utvecklar sin verksamhet utifrån detta. Men läs mer om integration mellan Pyramid affärssystem och Askås på Proclients hemsida så hoppas jag att du får svar på dina frågor och blir riktigt nöjd med eventuell installation!