Smart integration med Dynamics 365 och Azure

Visste du att integrationsmotorn Blue Integrator har färdigt stöd för integrering med Dynamics 365 i molnet Azure?

Azure är en molnplattform från Microsoft. Den innehåller över 200 olika produkter och tjänster som hjälper företag att lösa dagens problem och skapa en bra framtid för företaget.

Microsoft Dynamics 365 är en uppsättning appar som fungerar sömlöst och tillsammans skapar en lösning som du kan använda att driva hela företaget med. Via Dynamics 365 får du en helhetsbild av ditt företag och kan ta beslut som leder till bättre resultat.

Med Blue integrator som integrationsmotor får du en smart molnbaserad affärslösning där du sköter och driver alla delar av företaget oavsett var du befinner dig.

Vill du veta mer om smart integrering av Blue Integrator med Azure och Dynamics 365? Erfarna konsulter kan hjälpa ditt företag att nå nya höjder genom en smart integration.

Att använda en molntjänst

Många pratar fortfarande om molnet och ifrågasätter varför man ska använda sig av molnbaserade tjänster. Många tror att det är osäkert, men det är helt fel. Med nya moderna tjänster och appar och rätt behörighet så är molnet helt säkert.

En annan fördel med att använda sig av en molnplattform är att man inte är platsberoende. Alla företagets system kan användas varsomhelst där du kan vara uppkopplad mot Internet. Påbörja jobbet på kontoret och avsluta det i båten under veckoslutet. Du behöver aldrig göra några lokala installationer för allt finns där ute i cyberrymden och de som har tillgång till olika delar av systemet behöver inte vara på företaget för att kunna jobba.

Just den delen är viktig i nuläget när många jobbar hemifrån på grund av Corona. Alla som behöver har tillgång till det de behöver var de än befinner sig. Smidigt och dynamiskt.

Kommentarer är stängda.