Nytt xenonkit till bilen

Min bils belysning har börjat bli sämre och sämre. Tror snart att jag inte kommer kunna köra bilen då ljuset i den är så dåligt. Är rädd för att bli stoppad av polisen om jag skulle bli sedd körandes bilen. Jag har därför beställt ett xenonkit till bilen, xenonkitet kommer att göra så att bilens strålkastare kan se även de minst reflexiva objekten från långt avstånd.

Nu när det är ljust ute ända till klockan 10-11 på kvällen så kanske ny belysning inte är det superviktigaste, men man ska aldrig tumma på säkerheten, då en bilolycka kan hända när som helst och på grund av vad som helst. Det är därför som man vid varje enskilt tillfälle alltid ska göra något för att skydda sig själv. Det kan vara att använda bilbälte, köra i lagom hastighet, och använda tillräckligt med belysning så att allt framför bilen, så väl som själva bilen är synlig i alla väder och tider på dygnet.

Det bästa sättet att undvika att man är med i olyckor är att inte köra bil när man har druckit alkohol eller om man är trött. Att ge sig ut på vägarna då är mycket farligt och inte minst väldigt oansvarigt.

Kommentarer är stängda.