Funderar på botox

Har länge funderat på att spruta in botox i pannan. Anledningen till detta är för jag nu börjar komma till åren och har börjat märka sprickor i pannan. Eftersom jag inte vill börja se ut som mor min redan vid min ålder (mamma är 30 år äldre än mig), är behandling med botox nästan nödvändigt.

Det må låta som att jag är otroligt fåfäng, och det kanske jag är, men jag vill helt enkelt inte se ut som att jag är 30 år äldre än vad jag är. Att se några år äldre ut gick kanske bra när jag gick i högstadiet och ville köpa lättöl i affären som aldrig kollade leg men vid 40-års åldern är det inte kul att se äldre ut än vad man är.

Då jag är ute mycket och springer så håller jag åtminstone formen i topp, något som jag kommer att få nytta av när jag börjar närma mig min mors ålder. Då äldre som aldrig tränar löper större risk för att ramla eller utveckla benskörhet, är det viktigt att träna redan en lång tid innan pensionen.

Och med det sagt tänker jag nu ge mig ut en runda innan det blir för sent. Hoppas jag hinner någon kilometer innan dess.

Kommentarer är stängda.