Allt går att hitta på en lagerhylla

Jag var igår på en lagershop där de sålde det mesta. När jag skriver det mesta, menar jag verkligen det mesta. Det fanns till exempel en lagerhylla för bara väggfästen. Att en lagerhylla enbart innehöll en sorts produkt var inte till ovanligheterna i denna lagershop, lagershoppen var full med lagerhyllor som enbart innehöll en sorts produkt. Lagershoppen i fråga är en sån alltiallo affär, vilket betyder att man i ena änden av butiken hittar hundfoder och i andra änden hittar man Tv-antenner. Jag var på lagershoppen eftersom där säljer de ett proteinpulver som jag använder. Då jag är ute mycket och tränar varje dag, behöver jag proteinpulvret för att få i mig mer muskelbyggande protein. Proteinpulvret är superlätt att göra i ordning, allt man behöver göra är att blanda det med vatten och skaka om, så har man en proteinrik dryck som man kan ta med sig ut när man tränar. Det märket av proteinpulver jag använder kommer i olika storlekar, L, XL och XXL. L innehåller 10 kilo proteinpulver, XL innehåller 15 kilo proteinpulver, och XXL innehåller 20 kilo proteinpulver. Jag köper storlek L, eftersom att 10 kilo räcker gott och väl i några månader. L är också det billigaste av de tre storlekarna. Jag skulle säkert tjäna mer i längden på att köpa någon av de större storlekarna, men har än så länge inte märkt av någon större ekonomisk förlust på att bara köpa den minsta storleken.

Kommentarer är stängda.