På jakt efter taklampor och sängar

Äntligen finns det både pengar och tid att skaffa lite nytt till hemmet. Jag letar nya taklampor till både sovrum och ett av barnens rum. Och framför allt ny säng till sexåringen.

När de gäller taklampor skulle det vara toppen om man kunde ha olika ljusstyrka och byta färg. Då blir det liksom flera lampor i en. Ibland vill man ha starkt ljus, till exempel när man bygger lego, och ibland vill man ha mysigare sken, när man till exempel tittar i datorn. Ibland kan det passa med vitt ljus och andra gånger med någon färg som blått eller grönt. Antar att det finns lampor nu för tiden som har dessa funktioner inbyggt men det finns väl också fjärrstyrda ledlampor där man kan reglera färger. Tror att man också kan ha en loop där det växlar på olika sätt. Kanske kan man ha någon discofunktion där det blinkar. Då slipper vi köpa en discolampa. Jag tror jag ska kolla vidare på nätet för att se om jag kan hitta något, det går lite fortare än att springa runt i alla djäkla butiker med hjälp av apostlahästarna. En sida jag redan kickat lite på är Stayhome, dom verkar ha en hel del taklampor kolla här: http://www.stayhome.se/belysning/taklampor.html

Sen när det gäller sängen så vill vi ha en där man kan stoppa undan prylar i lådor under och som har ett coolt utseende och inte bara är vit och kantig. Antar att det blir en resa till stora möbelvaruhuset som vanligt.

Ska också hitta nya cross stövlar och kolla på nya Apple TV:n.

Kommentarer är stängda.