Vilka julsånger gäller i år?

Vilka julsånger gäller i år? Det är frågan jag ska svara på inför vår första pysselkväll som vi redan har planerat in hos kompisen som bor närheten av Kiel. Vi tänker ta Stena Line och sedan gå till julmarknaden tillsammans, det blir förstås en hel del shopping också bland annat så ska givetvis förrådet av dryck bättras på, det går ju alltid åt en hel del under helgerna. Julöl, vin och en låda gin står inköpslistan, det blir väl nån snaps också men jag är inte överdrivet förtjust i dessa kryddade starkdrycker. Kompisen från Tyskland har redan handlat buchstabenperlen (bokstavspärlor på Svenska) inför pysslet vår idé är att göra läderarmband med namn på istället för att använda klisterlappar på paketen, en del jobb men vi har hellre lite färre klappar av kvalité en många. Själv har jag hittat lite notböcker på Notlagret med julsånger som verkar bra, översättningar av texterna till tyska går säkert hitta på internet. Det finns också mycket inspiration på Spotify, här hittade jag en spellista med sköna julsånger, njut av den! 🙂